Logo
Facebook Steam Youtube Twitter

Betingelser

1§ Fortrydelsesret

Du har som kunde 31 dages fortrydelsesret, så længe den pågældende service ikke er taget i brug.
Har servicen været i brug frafalder fortrydelsesretten, og det vil ikke længere være muligt at få refunderet købesbeløbet.
GoingPro har til hver en tid lov til at suspender din server, hvis servicen ikke overholder betingelser.

2§ Prisændringer og trykfejl

Vi forbeholder sig retten til at til enhver tid uden forudgående varsel, at ændre priser eller udbuddet af produkter.
Forlængelse af en lejeperioder vil blive udregnet ud fra aktuelle priser.
Endvidere er GoingPro ikke forpligtet til at refundere forudbetalte bestillinger ved eventuelle prisnedslag eller reklamer mv.

3§ Erstatning

Der kan ikke kræves erstatning af os ved eventuel strømsvigt eller systemfejl.
Planlagte lukninger/genstartninger af vores servere bliver varslet mindst 5 dage før de sker.

4§ Betalingsbetingelser

Det er muligt at betale med enten kreditkort eller bankoverførsel, Anvendes kreditkort vil vi oprette bestillingen efter få sekunder, hvis betallingen er modtaget med mindre der står andet anført. Hvis der anvendes bankoverførsel vil overførslen tage 1-2 bankdage, og bestillingen vil først blive oprettet idet beløbet er i vores hænder.
Vi tillader at man kan sende et skærmbillede af sin netbankoverførsel til [email protected] sammen med fulde navn, hvorefter bestillingen vil blive behandlet som var den betalt med kreditkort. Betalingsfristen er på 7 dage, hvorefter den ubetalte bestilling vil blive betragtet som ugyldig og slettet.

5§ Misbrug

Du har som udgangspunkt fri trafik på din servicen, men registreres nogen form for misbrug af trafikken til/fra serveren, kan vi til enhver tid suspendere servicen.
Der kan ikke kræves erstatning ved suspendering af servere på grund af brud af betingelser og vilkår. Det er dit eget ansvar at overholde betingelserne.
Misbrug af ressourcer, fx CPU, RAM, trafik eller lignende må ikke finde sted. Såfremt at GoingPro finder ud af foregår misbrug skal dette rettes inden for 24 timer.
Det er op til GoingPro at vurdere om det er forsvarligt at holde den pågældende service åben, uden at det går ud over andre kunder på samme server. Hvis dette er tilfældet bliver serveren lukket.
GoingPro benytter sig af en 0-tolerance. Hvis vi vurdere at kunden ikke selv kan styre det.
Ved udnyttelse af bugs i vores gamepanel, support panel eller webshop. Har vi rettighed til at lukke/slettet din bruger/servere.

6§ Lejeslut

Vores kunder har fem dage efter udløbelse til at forlænge deres server.
Forlænger man ikke inden for de fem dage, vil alt server data blive slettet og det vil ikke være muligt at få gendannet.

7§ Overtrædelser af følgende betingelser

Overtræder du disse betingelser vil vi suspendere din bruger og service.
Vi har til hver en tid lov til at inddrage din service eller andre produkter uden advarsel.